Voor onze gasten

Hallo...

De zwemdisco is er voor jou, als je tussen 6 en 12 jaar bent en je goed kunt zwemmen.
Ben je 6 jaar dan moet je zwemdiploma A en B hebben.
Ben je 7 jaar of ouder dan moet je zwemdiploma A hebben.

Je hebt wel zwemdiploma's nodig.
Jonge dj's verzorgen de muziek

Bij een zwemdisco hoort natuurlijk muziek, flitsende lampen en iets te eten of te drinken. Voor de muziek zorgen iedere week twee jonge DJ's. Worden er veel verzoekjes aangevraagd dan kan het wel even duren voordat het nummer gedraaid wordt. Het kan ook voorkomen dat we het nummer draaien wanneer jij net aan het duiken bent.
De dj's hebben oordopjes in om hun oren te beschermen. Het kan dus wel eens gebeuren dat ze je niet goed verstaan.

Bij de dj's kun je snoep kopen

Sportcafé Het Baken

De Dj's verkopen snoep voor het sportcafé:

Ruim je na afloop wel even op! De dj's en hun begeleider staan er ook in hun vrije tijd!

Er is toezicht door personeel van Het Baken

Het personeel van het zwembad let op jullie veiligheid. Luister dus goed naar hun aanwijzingen. Zorg ervoor dat het voor iedereen een gezellige avond blijft. Merken we dat je niet goed luistert of niet doet wat er gezegd wordt, dan kan je een waarschuwing krijgen of een time-out (dan moet je een tijdje op de kant blijven). Blijft het problemen geven, dan kan je eruit gestuurd worden en mag je een tijdje niet meer komen. Natuurlijk krijgen je ouders daar dan ook bericht van. Laat het zover niet komen en gedraag je.

Een paar keer per seizoen is er een themazwemdisco

Een paar keer per jaar organiseren we een speciale thema Zwemdisco. Denk aan Halloween, Oranje/Glitter en Zomer. Hiervoor is vaak veel belangstelling en daarom maken we daar speciale kaartjes voor. Er worden maximaal 250 kaartjes verkocht. Meer kinderen kunnen er dan niet in. In de krant, op de website en op posters staat dan welke thema we gaan doen en wat jullie zelf kunnen doen, bijvoorbeeld geschminkt komen en dan kans maken op een prijs.

Soms gaat de bodem omhoog

Als het veilig genoeg is kan er besloten worden om de bodem omhoog te doen. Je moet dan even uit het zwembad want anders kan je klem komen te zitten. De DJ's laten dan een sirene horen. Hang niet over de rand van het zwembad als je de sirene hoort. Als de bodem omhoog is kun je trucjes laten zien, zoals handstand/radslag en kun je in het diepe springen. Let wel op de andere gasten van de zwemdisco.
Remmen is moeilijk!

DJ's maken foto's

Tijdens de zwemdisco maken de dj's foto's. De dj's lopen af en toe een rondje door het zwembad om foto's te maken. Van de foto's wordt een filmpje gemaakt. Tijdens de volgende zwemdisco wordt het filmpje op het grote scherm vertoond. De foto's komen niet op internet.

Onderwatercamera lenen

Je mag zelf ook foto's maken met de onderwatercamera (GoPro). Je mag de camera alleen in het zwembad gebruiken, ze noemen dat ook wel de zwemzaal. Dus niet in of bij de kleedkamers/kleedhokjes. Je mag foto's maken van jezelf, als dat lukt met deze camera, en van je vrienden/vriendinnen. Foto's maken van andere kinderen bij de zwemdisco mag alleen als ze dat goed vinden.

Ik wil niet op de foto

Wil je niet op de foto, zeg dat dan even tegen de dj of tegen de begeleider. Als de foto al is gemaakt dan wordt deze natuurlijk in de prullenbak gegooid.

Geen middelvinger opsteken

Wij vinden het opsteken van een middelvinger niet normaal!
Doe dat dus niet.

De regels van Het Baken

Dit zijn de regels van Het Baken.
DJ's en het personeel van Het Baken wil samen met de bezoekers zorgen voor een gezellige avond!

Samen zorgen we voor een leuke zwemdisco