Informatie voor ouders/verzorgers

De zwemdisco is iedere vrijdag van 19:00-21:00 uur*
voor kinderen van 6 t/m 12 jaar
in zwembad Het Baken
De toegangsprijs is €  5,00
Er is ook een 12-keer-kaart voor €  48,90
Kaartjes zijn vooraf te koop bij de kassa
Maximaal 200 bezoekers!

* vakanties en bijzondere dagen uitgezonderd

Agenda

Kinderen die naar de zwemdisco komen moeten in het bezit zijn van:
6 jaar diploma A en B
7 t/m 12 jaar minimaal diploma A!

Je hebt wel zwemdiploma's nodig.
Tijdens de zwemdisco maken de dj's en de kinderen zelf foto's. Van een aantal foto's wordt een filmpje gemaakt dat tijdens de volgende zwemdisco wordt vertoond (niet op internet).
Als uw kind niet op de foto wil/mag, vraag dan of ze het aan de dj's doorgeven.
Staat uw kind op een foto op de website en wilt u dit niet, stuur dan even een mailtje met de vermelding van de foto en op welke pagina. Dan wordt de foto natuurlijk verwijderd.

Foto's

Kinderen kunnen bij de dj's  een onderwater-camera lenen.
Zij moeten dan wel een hun naam doorgeven. 

Er is ook een Snorkelmasker!

Vragen en antwoorden Zwemdisco

Vragen en antwoorden

Toezicht en veiligheid is in handen van de toezichthouders van zwembad Het Baken.
Het is verstandig de kinderen hun spullen veilig in een van de kluisjes te laten opbergen. De toezichthouders kunnen de kinderen helpen met dit nieuwe systeem. Het is onverstandig de spullen in de kleedkamers achter te laten.
De dj's verkopen snoep, patat en drinken voor Sportcafé Het Baken.
Snoep/drinken kost €  1,00 en patat €  2,00. Er kan alleen contant betaald worden.
Als de veiligheid het toelaat kan tegen het einde besloten worden de beweegbare bodem omhoog te doen, zodat de kinderen in het ondiepere gedeelte van het grote bad nog op een andere manier kunnen spelen. Vaak bestaat dit uit rennen naar het diepe om dan te duiken, kinderen die radslagen en andere trucjes uitvoeren of gewoon even rustig op een plankje liggen. Omdat het gevaarlijk is om in het water te zijn bij de beweegbare bodem moeten de kinderen in dat gedeelte het water uit. Ze mogen ook niet met armen of benen over de rand bengelen. Het risico bestaat dan dat ze klem komem te zitten. Daarom laten we tijdens het omhoogbewegen van de bodem de sirene gaan. Er wordt ook omgeroepen dat de kinderen dan het water uit moeten.
Het maximum aantal bezoekers is vastgesteld op 200. Gemiddeld komen er ongeveer 60-70 kinderen per keer. Bij Themazwemdisco's kwam het in het verleden wel voor dat de belangstelling erg groot was. Daarom worden voor de themazwemdisco's genummerde kaartjes verkocht, dan is het maximum aantal 250 (er zijn dan meer toezichthouders). Is uw kind in het bezit van een vrijkaartje en wil hij/zij een themazwemdisco bezoeken, dan kan het kaartje bij de kassa worden omgewisseld. Thema's worden op de website en in de krant tijdig aangekondigd. Dan wordt ook de datum waarop de voorverkoop van de kaartjes start bekend gemaakt.